Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@11:13:52 GMT

احتمال اکران «بدون قرار قبلی» در عید فطر

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۵۸۲۹

احتمال اکران «بدون قرار قبلی» در عید فطر

محمود بابایی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی بیان کرد که امید به اکران این فیلم در عید فطر سال آینده دارند.

 به گزاریش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود بابایی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی درباره شرایط اکران این فیلم سینمایی گفت: در حال حاضر تکلیف اکران نوروز ۱۴۰۱ مشخص شده و ۷ فیلم برای این فصل تعیین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم می‌توانستیم برای این بازه ورود کنیم، اما اقدام نکردیم. معتقدم برای اکران باید ترکیب فیلم‌های روی پرده را هم مدنظر داشته باشیم. اینکه اکران نوروز، بازه زمانی مناسبی است، شکی نیست، اما باید ترکیب فیلم‌ها به‌گونه‌ای باشد که به اصطلاح فیلم شما خورده نشود و در هم‌پوشانی اکران، فیلم شما از بین نرود.

وی ادامه داد: از ابتدا نظر من هم این بود که برای اکران نوروزی اقدام کنیم، اما از آنجایی که در حال حاضر ۲۰۰ فیلم در نوبت اکران هستند که در میان آن‌ها فیلم‌های جدی هم حضور دارد، با توجه به اطلاع از فیلم‌های حاضر در ترکیب نوروزی، احساس کردم فیلم ما در این ترکیب اکران نشود، بهتر است. احتمالاً در فرصت دیگر می‌توانیم اکران بهتری هم داشته باشیم.

بابایی درباره اینکه فیلم قبلی بهروز شعیبی در قابل مینی‌سریال در شبکه خانگی عرضه شد و با توجه به موفقیت این تجربه آیا امکان تکرار آن برای «بدون قرار قبلی» وجود دارد هم گفت: درباره عرضه سریالی «روز بلوا» طبیعتاً تهیه‌کننده آن فیلم باید توضیح دهد، اما گمان من این است که در آن مقطع سینما‌ها هنوز به پویایی امروز در دوران کرونایی نرسیده بودند و این دوستان به این جمع‌بندی رسیدند. امروز مردم به سینما می‌روند و فعالیت سینما‌ها شرایط بهتری پیدا کرده به همین دلیل هم در وهله اول برای من اکران عمومی فیلم بر پرده سینما حائز اهمیت است. به‌خصوص که این فیلم اساساً برای پرده سینما ساخته شده است.

تهیه‌کننده «بدون قرار قبلی» ضمن توضیح ویژگی‌های سینمایی این اثر برای اکران بر پرده عریض سینما تأکید کرد: برای عرضه این فیلم در پلتفرم‌ها تنها بعد از اکران عمومی آن می‌توان تصمیم‌گیری کرد. مهم این است که در حال حاضر به‌دنبال اکران فیلم بر پرده سینما‌ها هستیم. در آینده شاید در موقعیت و شرایط دیگری قرار بگیریم، اما در حال حاضر معتقدم هرچند منطق اقتصادی یک فیلم حائز اهمیت است، اما این فیلم اساساً برای نمایش بر پرده سینما ساخته شده و بهترین غایت برای آن اکران سراسری خوب با سالن‌های زیاد در سینما‌های کشور است.

وی با اشاره به بازخورد‌های اکران این فیلم در جشنواره فجر هم بیان کرد: بازخورد‌ها در جشنواره معمولاً برآوردی از اکران را به تهیه‌کننده می‌دهد. در طول برگزاری جشنواره هم همواره فیلم ما در آرای مردمی جزو ۶ یا ۷ فیلم اول در میان ۲۲ فیلم بود و این برآیند خوبی برای ما بود. در عین حال بازخورد‌هایی هم که می‌گرفتیم این بود که اکثراً این فیلم را یک اثر «حال خوب کن» توصیف می‌کردند. همین کلیدواژه هم می‌تواند مردم را برای تماشای فیلم به سینما‌ها بکشاند.

این تهیه‌کننده تأکید کرد: شاید بعد از اکران عمومی به گزینه‌هایی مانند عرضه اینترنتی و یا تبدیل فیلم به مینی‌سریال فکر کنیم. در حال حاضر تایم فیلم نزدیک به ۱۲۰ دقیقه است و راش‌های دیگری هم داریم که می‌توانیم در نسخه مینی‌سریال از آن‌ها استفاده کنیم، با این حال هنوز نگاهی به عرضه سریالی این فیلم نداریم و به آن فکر نکرده‌ایم.

بابایی درباره احتمال تغییر فیلم برای اکران عمومی نسبت به نسخه جشنواره هم گفت: احتمالاً تغییراتی خواهیم داشت و نسخه فیلم کمی کوتاه‌تر می‌شود، اما قطعاً تغییرات پیچیده‌ای نخواهد بود.

وی در پایان درباره بازه زمانی مناسب برای اکران عمومی «بدون قرار قبلی» اظهار کرد: شرایط کشور به‌گونه‌ای است که پیش‌بینی زمان مناسب برای اکران ساده نیست. بعد از اکران نوروز، اکران فطر در اولویت است، اما امسال اکران عید فطر در واقع اکران نوبت دوم نوروز محسوب می‌شود. اگر ترکیبی برای اکران عید فطر در سینما‌ها داشته باشیم، به نظرم موعد مناسبی برای اکران «بدون قرار قبلی» است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهروز شعیبی اکران نوروزی سینمای ایران سینما و تئاتر اکران فیلم سینمایی بدون قرار قبلی اکران عمومی اکران نوروز حال حاضر پرده سینما تهیه کننده برای اکران سینما ها بر پرده عید فطر فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ طولانی شدن روند تصویربرداری و توقف تولید در زمان کووید و ماجراهایی که بعد از تصمیم تهیه‌کننده ترکیه ای برای اکران فیلم در این کشور پیش از اکران در ایران پیش آمد بخشی از حواشی بود که این فیلم تا رسیدن به اکران پشت سر گذاشت، هرچند اکرانش هم بی‌مسئله نبود.

فیلم چند نوبت قرار بود به اکران برسد که هر بار به تعویق افتاد. آخرین بار همین یک هفته قبل از اکران بود که باز به هفته بعد از آن موکول شد.

اما این‌ها تمام ماجراهای این فیلم نبود. به جز انتخاب بازیگران نقش مولانا و شمس که بازخوردهای زیادی داشت، استفاده از بازیگران ترکیه‌ای مثل‌ هانده ارچل، ‌ ابراهیم چلیک‌کول، بنسو سورال، ‌ بوران کوزوم، ‌ سلما ارگچ، ‌ حسام منظور و هالیت ارگنچ هم یکی از مسائلی بود که صحبت‌های زیادی درباره آن شد.

حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های ایرانی البته به سال‌های دور برمی‌گردد. در سال‌های پیش از انقلاب هم بازیگران ترکیه‌ای در فیلم‌های فارسی بازی کرده بودند. مهم‌ترین و پرکارترین آنها جنید آرکین است که در ایران با نام فخرالدین شهرت دارد. او از سال ۴۷ تا ۷۴ در ۱۶ فیلم و سریال ایرانی بازی کرد. اولین آنها یوسف و زلیخا بود و آخرینش سریال مزد ترس که سال ۷۴ پخش شد. به جز او امل سایین خواننده و بازیگر ترک هم پیش از انقلاب در چند فیلم ایرانی حضور داشت.

دو دهه بعد از انقلاب حضور ستارگان ترک در فیلم‌های ایرانی ادامه پیدا کرد. آدم برفی ساخته داود میرباقری که سال ۷۳ ساخته شد، اگرچه از بازیگران ترکیه‌ای استفاده نکرد، اما به نوعی پیشقدم ساخت فیلم در ترکیه شد.

پس از آن در دهه هشتاد فیلم‌ اکواریوم ایرج قادری در ترکیه فیلمبرداری شد و بعدتر در دهه‌ی ۹۰ فیلم‌هایی نظیر گناهکاران از فریبرز قریبیان، بغض به کارگردانی رضا درمشیان و یک سطر واقعیت ساخته علی وزیریان در ترکیه فیلمبرداری شدند و در تمام آنها بازیگران ترک در نقش‌های فرعی و کم اهمیت حضور داشتند.

اما از اواخر دهه نود حضور بازیگران ترکی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی جدی شد و حالا این بازیگران عهده‌دار بازی نقش‌های اصلی یا دست‌کم پر رنگ در فیلم‌های ایرانی شدند. فیلم‌های مطرب، ‌ جن زیبا، هولیا با حضور بازیگران ترکیه ای در این دهه به نمایش درآمدند.

«جن زیبا» در سال ۹۷ اکران شد که بازیگر ترکی در آن بازی می‌کرد که به واسطه سریال‌هایی که در آنها بازی کرده بود، ‌ برای تماشاگر ایرانی شناخته شده بود. حضور نورگل یشیلچای امید زیادی هم برای فروش این فیلم ایجاد کرده بود که البته موفق نبود. این فیلم در سال ۹۷ کمی ‌بیش از یک میلیارد تومان فروخت که اصلا رقم جالبی نیست.

«مطرب» ساخته ۱۳۹۸ مصطفی کیایی داستان خواننده‌ای قدیمی ‌با بازی پرویز پرستویی است که دیگر اجازه فعالیت ندارد و بالاخره در هفته فرهنگی ایران در ترکیه فرصتی برای اجرای کنسرت پس از سالیان طولانی پیدا می‌کند. این فیلم در سال ۹۸ بیش از ۳۸ میلیارد تومان فروش داشت و یکی از فیلم‌های موفق گیشه بود.

سال ۹۹ هم مرتضی آتش زمزم فیلم «هولیا» را با حضور ویلما الس و هولیا دیکن ساخت که البته سال گذشته اکران شد و حدود ۵ میلیارد تومان فروش داشت. نوروز هم فیلم دیگری بود که سال گذشته در جشنواره فجر اکران شد و علی بوراک سیلان، بازیگر ترکیه‌ای، در آن بازی داشت.

حالا هم مست عشق گروهی از بازیگران ترک را وارد فیلمی‌از سینمای ایران کرده است. اما آنچه در مورد مست عشق متفاوت است این است که این فیلم محصول مشترک ایران و ترکیه است و نه این که تنها از بازیگران ترکیه ای استفاده کرده باشد. فروش نه چندان موفق فیلم هایی که با بازیگران ترکیه‌ای ساخته شدند، ‌این پیام را می دهد که صرف حضور آنها نمی‌تواند دلیلی برای فروش بالای فیلم باشد.

در مورد مست عشق هم دلایل زیاد دیگری برای فروش ۴۷ میلیاردی آن وجود دارد که تنها بخشی از آن بازی ستارگان ترک است. بنابراین فروش بالای آن نمی‌تواند مشوقی برای ساخت فیلم‌هایی با حضور بازیگران ترکیه‌ای قلمداد شود، اما می‌تواند شروعی برای همکاری مشترک با ترکیه باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر) مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس) ادامه رقابت «تمساح خونی» و «مست عشق» در گیشه و آغاز اکران یک اکشن

دیگر خبرها

  • «آبی روشن» پروانه نمایش گرفت
  • مسکن؛ مهم‌ترین اولویت‌ سفر دور دوم رئیس‌جمهور به قم است
  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوارها پول می‌گرفتم تا...
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • امیدواری ژینولا به کامبک پاری سن ژرمن مقابل دورتموند: آن‌ها از نظر جسمانی، تکنیکی و تاکتیکی آماده هستند
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند